Kösk Belediyesi Zabitasindan Firinlara Pide Denetimi

Kösk Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, ilçe merkezinde Ramazan pidesi imalati ve satisi gerçeklestirilen firinlari denetledi.

Kösk Belediyesi Zabitasindan Firinlara Pide Denetimi


Ilçe merkezinde bulunan tüm pide firin ve satis noktalarinda gerçeklestirilen denetimlerde; hijyen, ruhsat ve gramaj incelemesi yapan ekipler tarafindan gerçeklestirilen denetimlerin Ramazan ayi boyunca devam edecegini belirten Kösk Belediye Baskani Nuri Güler, "Hemsehrilerimizin sagligi bizim için her seyden önce gelir. Bu yüzden gece gündüz demeden denetimlerimize devam ediyoruz. Zabita ekiplerimiz tarafindan yapilan denetimlerde, isletmelerdeki hijyen, gramaj, ve personel temizligi gibi hususlar titizlikle inceleniyor. Denetimlerimiz cezalandirmadan çok esnafimiz ile vatandaslarimizi bilgilendirmeye ve yasanan olumsuzluklarin giderilmesine yönelik gerçeklestiriliyor. Bu konuda hassasiyet göstererek kurallara riayet eden esnaflarimiza tesekkür ediyorum" diye konustu.



Kösklü vatandaslar belediye zabitasi tarafindan gerçeklestirilen denetimlerden duyduklari memnuniyeti dile getirerek Kösk Belediye Baskani Nuri Güler ve ekiplere tesekkür etti.
Kaynak: İHA