Mamak Belediyesinde Sokak Hayvanlari Için Yeni Protokol

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile Mamak Belediyesi arasinda sokak hayvanlarinin egitimi ve tedavisi protokolü imzalandi.

Mamak Belediyesinde Sokak Hayvanlari Için Yeni Protokol
Sokak hayvanlari konusunda birçok yenilige imza atan Mamak Belediyesi, can dostlarimizin saglikli bir yasam sürebilmesi için yenilikler üretmeye, onlar için çalismaya devam ediyor. Mamak Belediyesi son olarak Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile önemli bir protokole imza atti. Musiki Muallim Mektebi Uyanik Kütüphane salonunda gerçeklestirilen protokol imza törenine Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ender Yarsan, Mamak Belediye Baskan Yardimcilari Mehmet Dügmeci ve Mulla Ali Çetin, Mamak Belediyesi Veteriner Isleri Müdürü Kevser Güney katildi.

Mamak Belediyesi’nin Sokak hayvanlari konusunda duyarliligina dikkat çeken Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Dügmeci, protokolle AÜ Veteriner Fakültesi tarafindan Mamak Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü personeline sokak hayvanlari konusunda bilimsel destek verilecegini söyledi.



Imzalanan protokolle hayvan davranislari, gezici klinik hizmetleri ve anatomi müzesi kurulmasi gibi konularda Belediye’ye destek saglanacak.
Kaynak: İHA