Ümraniyeli Misafir Depremzedelere Bogaz Turu

Ümraniye Belediyesi tarafindan 300 misafir depremzede için bogaz turu düzenlendi. Programa katilan Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim çocuklara oyuncak dagitti, vatandaslarla sohbet etti.

Ümraniyeli Misafir Depremzedelere Bogaz Turu
Meydana gelen deprem felaketi sonrasi Ümraniye’ye tasinan misafir depremzedeler için Ümraniye Belediyesi tarafindan bogaz turu düzenlendi.

Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen etkinlige Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, Milletvekili Osman Boyraz ve vatandaslar çocuklariyla birlikte katildi.

Yemek ikrami esliginde bogaz turuna katilan vatandaslar Baskan Ismet Yildirim ile sohbet etti, hatira fotografi çektirdi. Baskan Yildirim, çocuklara kitap ve oyuncak hediye etti.

"Bu birlikteligimizi devam ettirmemiz lazim"

Etkinlikte konusan Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, "Bugün bazi kardeslerimizi Ümraniye’den aldik, burada beraber yemekler yedik. Biraz sosyalleselim dedik. Bogazda tur attik. Bu kardeslerimizin tekrar hayata dönmelerini saglamamiz lazim. Büyük bir travma yasadilar. Bu birlikteligimizi devam ettirmemiz lazim. Insallah bir sene içerisinde kalici konutlar hallolunca çok daha iyi olacak. Biz hem burada kalan hem de depremin yasandigi bölgelere geri dönen ailelere her türlü hizmeti yapmaya devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA