Çanakkale Zaferinin Nasil Elde Edildiginin Hatirlatilmasi Amaciyla Bugday Çorbasi Ve Üzüm Hosafi Ikram Edildi

Bilecik’te Çanakkale zaferinin nasil elde edildiginin hatirlatilmasi amaciyla vatandaslara bugday çorbasi ve üzüm hosafi ikram edildi.

Çanakkale Zaferinin Nasil Elde Edildiginin Hatirlatilmasi Amaciyla Bugday Çorbasi Ve Üzüm Hosafi Ikram Edildi
Türkiye genelinde oldugu gibi Kurulus ve Kurtulus’un Bilecik’te de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci bir takim anma ve kutlama programi düzenlendi.

Bunlarin en anlamlisi Bilecik Belediyesi tarafindan gerçeklestirildi.

Atatürk Parki’nda vatandaslara bugday çorbasi, üzüm hosafi ve somun ekmegi ikram edildi.

"Amacimiz Çanakkale ruhunu yasatmaktir"

Çanakkale zaferinin nasil elde edildiginin hatirlatilmasi amaciyla gerçeklestirilen ikramda Belediye Baskan Yardimcisi Melih Tüfekçi vatandaslara bugday çorbasi ve üzüm hosafi dagitti.

Bugday çorbasi ve üzüm hosafi ikrami hakkinda kisa bir degerlendirmede bulunan Belediye Baskan Yardimcisi Tüfekçi, ‘’Bilecik Belediyesi olarak zaferi bizlere armagan eden ecdadimizi hatirlamak ve nasil kosullarda bizlere bu vatani emanet ettiklerini hatirlatmak amaciyla biz de Bilecik Belediyesi olarak halkimiza bugday çorbasi ve üzüm hosafi ikram ettik. Amacimiz Çanakkale ruhunu yasatmaktir. Ayrica bugün Kayi sirketimizde toplanan ciromuzu gazi ve sehitlerimizin derneklerine bagislayacagiz. Vatanimizin içinde bulundugu zor kosullarda yilmadan ve yorulmadan savasan sehit ve gazilerimizi anlamak ve anmak için yaptigimiz bu ikrama tüm halkimizi davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandi.

Vatandaslar da yapilan ikramdan duyduklari memnuniyeti belirterek, Baskan Yardimcisi Tüfekçi ve belediye çalisanlarina tesekkür etti.
Kaynak: İHA