Baskan Asgin, Millet Bahçesi Insaatinda Incelemelerde Bulundu

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Spor Temali Millet Bahçesi’nin insaat çalismalarini inceledi. Eski stadyum yerinde baslayan çalismalari inceleyen Baskan Asgin, spor alanlari ve sosyal donatilariyla Çorum’a yakisir bir millet bahçesi insa edilecegini söyledi.

Baskan Asgin, Millet Bahçesi Insaatinda Incelemelerde Bulundu
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan yapilan ihalenin ardindan is basi yapan yüklenici firma çalismalara basladi.

Proje, eski stadyum ve sentetik sahalarin bulundugu bölgede Iki etap halinde yapilacak.

Insaat alanindaki çalismalarla ilgili bilgi alan Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Kullanim ömrünü tamamlayan eski futbol sahalarinin yerine belediye olarak yeni semt sahalari ve amatör futbol sahalari yaptiklarini, eski sahalarin bulundugu bölgeye de Çorum’a yakisir bir millet bahçesi insa edilecegini ifade etti.



"Halkimiza güzel bir tesis kazandiracagiz"

Spor temali millet bahçesinin ihalesinin geçen ay Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan yapildigini dile getiren Baskan Asgin, yüklenici firmanin çalismalara basladigini duyurdu. Baskan Asgin “Burada muazzam bir spor temali millet bahçemiz olacak. Tenis kortlarindan yürüme yollarina, bisiklet yollarindan kaykay pistine kadar muazzam bir millet bahçesini sehrimize kazandirmis olacagiz. Proje çerçevesinde yaklasik 35 bin metrekarelik bir alanda millet bahçesi yapilacak. Millet bahçesinin etrafinda genis yollar ve otopark alanlari bulunacak. Ikinci etapta ise yer alti otoparki ve sosyal tesisleriyle birlikte güzel bir hizmeti halkimizla bulusturmus olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA