Baskan V. Subasi Doktor Ve Saglik Çalisanlari Ile Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, Egitim ve Arastirma Hastanesini ziyaret ederek doktor ve saglik çalisanlari ile bir araya geldi.

Baskan V. Subasi Doktor Ve Saglik Çalisanlari Ile Bir Araya Geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yasar Tüzün, Il Baskani Mehmet Metin Yasar ile ziyareti gerçeklestiren Baskan V. Subasi, doktor ve çalisanlara çiçek hediye etti. Hastane Bashekimi Dr. Ögretim Üyesi Erhan Arikan’i da ziyaret eden Baskan V. Melek Mizrak Subasi, doktorlar ve saglik çalisanlarinin Tip Bayramini kutladi.

Ziyaret hakkinda sosyal medya hesabinda bir paylasim yapan Baskan V. Subasi, ‘’14 Mart Tip Bayraminda Bilecik Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Dr. Ögr. üyesi Erhan Arikan’i, doktorlarimizi, hemsirelerimizi ve saglik emekçilerimizi ziyaret ettik. Çalismalarinda kolayliklar diledik. Emeginizin karsiligini aldiginiz, hak ettiginiz degerleri gördügünüz nice bayramlara! Mart Tip Bayraminiz kutlu olsun" ifadelerini kullandi.

Ziyaretinde doktorlar ve saglik çalisanlarina çiçek takdim eden Baskan V. Subasi, hastalara da geçmis olsun dileklerini iletti.
Kaynak: İHA