Lodosun Devirdigi Tabelalardan Canini Son Anda Kurtardi, O Anlar Kameraya Yansidi

Kocaeli’de etkili olan lodos, yan yana bulunan iki isyerinin tabelalarini ve küpestelerini devirdi. Markete girmekte olan bir vatandas son anda geri adim atmasiyla kurtulurken o anlar saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Lodosun Devirdigi Tabelalardan Canini Son Anda Kurtardi, O Anlar Kameraya Yansidi


Kocaeli’de etkili olan lodostan Körfez ilçesi Ilimtepe Mahallesi’nde bulunan bir market de nasibini aldi. Bir anda siddetli olan lodos yaklasik 50 kilo agirliginda olan 2 ayri tabelayi ve küpesteleri etkileyerek asagi düsmelerine sebep oldu. Düsme esnasinda markete girmekte olan bir vatandas ise son anda geri çekilerek yara almaktan kurtuldu. Olayla beraber 2 tane araçta maddi hasar meydana geldi. O anlar, saniye saniye güvenlik kameralarina yansidi.

“Tabelalarin tahmini agirligi yaklasik 50 kilo civariydi”

Tabelasi devrilen marketin sahibi Vurgun Baser, “Ögle vakti 13.30 siralarinda bu olayla karsi karsiya kaldik. Uzun uzadiya tabelalar ve küpesteleri mevcuttu. Lodos, komple tabela ve küpesteleri kopararak asagiya düsmesine sebep oldu. Bir tane vatandasimizin üstüne geliyordu. Vatandasimizin kendisini geri çekmesiyle beraber ayaginin dibine düstü. Allah’a sükür kimsenin basina bir sey gelmedi. Tek tesellimiz bu. Tabelalarin tahmini agirligi yaklasik 50 kilo civariydi. Ben agirliktan degil de mukavemet gücüyle parasüt etkisi yaparak asagiya düsüp mermerleri kirdigini düsünüyorum. Dileriz, bir daha böyle bir seyle karsilasmayiz” dedi.

Kaynak: İHA