Kuzenini Kursun Yagmuruna Tutarak Öldüren Süpheli Yakalandi

Kocaeli’de kuzenini tabancayla 6 el ates ederek öldüren kisi polis ekiplerince yakalandi. Öte yandan sahsin yegeni ve yegeninin annesini korumak için kuzenini öldürdügü iddia edildi.

Kuzenini Kursun Yagmuruna Tutarak Öldüren Süpheli Yakalandi


Olay, sabah saatlerinde Izmit ilçesi Dogan Mahallesi 8. Sokak’ta bulunan 3 katli evin 1. katinda meydana gelmisti. Iddiaya göre, Isik Filiz (58) iki gün önce, yan binada bulunan M.A.’nin yegeni B.A. ve annesini darp ettigi ve bu nedenle kuzenlerin kavgali oldugu öne sürüldü. M.A.’nin gece, babasi yurt disinda olmasi sebebiyle kendini tehlikede hisseden yegeni B.A. ile beraber kaldigi ögrenildi. Isik Filiz’in ise sabah saatlerinde elindeki kürekle B.A.’nin evinin camlarini kirdigi, çikan tartismada yegenini korumak isteyen M.A.’nin kuzeni Isik Filiz’e 6 el ates açtigi 3’ünün ise vücuduna isabet ettigi öne sürüldü.

Kaçan süpheli yakalandi

Kanlar içinde yerde kalan Isik Filiz ise kaldirildigi hastanede yasam mücadelesini kaybetmisti. Polis ekipleri olayin ardindan kaçan süpheliyi yakalamak için inceleme baslatti. Ekiplerin çalismalari neticesinde M.A. yakalanirken olayla ilgili incelemeler sürüyor.
Kaynak: İHA