Büyüksehir, Parklari Yüzde Yüz Yerli Ve Elektrikli Süpürge Makinesi Ile Süpürecek

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlariyla milli teknolojinin kullanildigi yüzde yüz yerli ve elektrikli çevre dostu 3 adet park süpürge makinesini temizlik filosuna katti.

Büyüksehir, Parklari Yüzde Yüz Yerli Ve Elektrikli Süpürge Makinesi Ile Süpürecek
Kent genelindeki park, bahçe ve yesil alanlari ile vatandaslara temiz, çesitli donanimlara sahip sosyal yasam alanlari sunan Büyüksehir Belediyesi, Dr. Memduh Büyükkiliç baskanliginda temizlik filosuna hem yerli ve milli hem de çevre dostu araçlar kazandirmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Büyüksehir Belediyesi Park Bahçe ve Agaçlandirma Daire Baskanligi’nca kentteki parklari daha düzenli ve sessiz bir sekilde misafirleri rahatsiz etmeden süpürerek temizlemek amaci ile ülke içerisinde arastirmalar yaparak milli teknolojiyi kullanan firmalarla görüsülerek, Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) 3 adet park süpürge makinesi satin alinarak sehre kazandirildi.

Tamamen yüzde yüz yerli süpürge makinelerin, parklarin daha temiz olmasi için katki saglamasi amaçlanirken, elektrik sarjli ve sesiz sayilabilecek derecede çalisan makineler is gücü ve zaman kazanimi saglayarak vatandaslari da rahatsiz etmeyerek parklari temizleyecek.

Süpürge makineleri, 12 saat sarj süresi dayanikliligi ile verimli bir çalisma kapasitesine sahipken, Kayseri Büyüksehir Belediyesi, park, bahçe ve mesire alanlari gibi bölgeleri daha da güzellestirerek, Kayserililere keyifli ve nezih mekânlar sunmaya devam edecek.
Kaynak: İHA