Bakan Kasapoglu, GSB Yurdundaki Bebek Sevincine Ortak Oldu

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Diyarbakir’da Selahattin Eyyubi Kiz Yurdu’nda kalan ve önceki gün dogum yapan Mizgin Geyik ve Muhammed Ensar bebegi ziyaret etti.

Bakan Kasapoglu, GSB Yurdundaki Bebek Sevincine Ortak Oldu
Gençlik ve Spor Bakani Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu, Diyarbakir’da GSB yurtlarinda kalan depremzedeleri ziyaret etti. Diyarbakir Selahattin Eyyubi Kiz Yurdu’nda kalan depremzedelerle bir araya gelen Bakan Kasapoglu, önceki gün dogum yapan Mizgin Geyik’i ve bebegine ziyarette bulundu.

Anne Mizgin Geyik ve Muhammed Ensar bebegin saglik durumu hakkinda bilgi alan Bakan Kasapoglu, Muhammed Ensar’i kucagina alarak sevdi. Mizgin Geyik’e hayirli olsun dileklerini ileten Bakan Kasapoglu, Muhammed Ensar bebege altin hediye etti.

Bakan Kasapoglu, anne Mizgin Geyik ile sohbetinde, "Bizler her zaman yaninizdayiz. Allah bahtini açik etsin, hayirli ve uzun ömürlü olsun. Bu yurt, üniversite ögrencileri için ama gördügünüz gibi böyle durumlarda da bu milletin evlatlari için, yeni doganlar için yuva oluyor. En genç yurt ögrencimiz Muhammed Ensar, alim olsun insallah" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA