Tosya Ziraat Odasi Baskani Kadri Eken Güven Tazeledi
Tosya Ziraat Odasi Baskani Kadri Eken, tekrar baskan seçilerek güven tazeledi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan divan tesekkülü olusturuldu.
Toplantinin açilis konusmasini Baskan Kadri Eken yapti. Katilimcilara ’hos geldiniz’ dileklerini ileten Baskan Eken, katilimlarindan dolayi tesekkür etti. Çiftçinin yararina çalistiklarini ve her zaman yaninda olduklarini belirten Eken, çiftçinin yaninda olmaya devam edeceklerini söyledi.
Toplantida konusan Baskan adayi Recep Çakmak da katilimcilara tesekkür ederek, Oda Meclis Baskani olarak çiftçi için çalistiklarini ve çiftçiye daha iyi hizmet edebilmek için aday olduklarini söyledi.
Gündemde yer alan maddelerin görüsülerek karara baglanmasinin ardindan seçimlere geçildi. Toplam 77 delegeden 72 delege yapilan seçimlerde oy kullandi. Sandiktan bir zarf bos çikarken, bir oy da geçersiz sayildi. 55 delegenin oyunu alan Kadri Eken tekrar Ziraat Odasi Baskani seçilerek güven tazeledi.
Tosya Ziraat Odasi Olagan Genel Kuruluna; Belediye Baskani Volkan Kavakligil, Ilçe Tarim Orman Müdürü Ali Çakar, CHP Ilçe Baskani Ismail Okuducu, Il Genel Meclis Üyeleri ve STK oda baskanlari ile mahalle ve köy muhtarlari ve delegeler katildi.
