Hatay'da JAK Ekipleri 76. Saatte Küçük Kizi Enkazdan Sag Çikardi
Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerine katilan Erzurum Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, depremden 56 ve 76 saat sonra iki farkli binanin enkazindan 56 yasindaki bir adami ve küçük bir kizi yarali olarak çikardi.

56. saatte 56 yasindaki Ömer Bal kurtarildi
Hatay’in Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi Numara 11 adresinde, 6 katli binanin enkazinda arama ve kurtarma çalismalari yapan Erzurum JAK ekipleri, enkazdan bir erkek sesi alinmasi üzerine çalismalari yogunlastirdi. Çalismalar sonucunda 56 yasindaki Ömer Bal, depremin 56. saatinde enkazdan sag çikarilarak acil saglik ekiplerine teslim edildi.
76. saatte gelen mutluluk
Bugün ise Hatay’in Antakya ilçesi 4. Akevler Sokak’ta bulunan 7 katli binanin enkazinda arama ve kurtarma çalismasi yapan Erzurum JAK ekiplerinden sevindirici haber geldi. Çalismalar sonucunda depremin 76. saatinde bir kiz çocugu enkazdan sag çikarilarak acil saglik ekiplerine teslim edildi.
