Enkazin Altindan AFAD Ekiplerine Yemek Sözü

Hatay’da uzun saatler sonra kurtarilan Zeynep teyze, enkazin altinda kendisiyle konusan AFAD ekiplerine yemek sözü vererek yürekleri isitti.

Enkazin Altindan AFAD Ekiplerine Yemek Sözü


Türkiye’nin seferber oldugu deprem bölgesinde enkazin altindan vatandaslarin sag kurtarilmasi için çalismalar hiz kesmeden devam ediyor. Ayni zamanda soguk havayla da mücadele eden ekipler, zor sartlara ragmen moloz yiginlari arasinda yürek isitan anlarda yasiyor. Denizli’den deprem bölgelerinden biri olan Hatay’a giden AFAD ekipleri, çalisma yaptiklari moloz yiginlari arasinda gelen sesler üzerine Zeynep teyzenin yerini tespit etti. Burada Zeynep teyzeye ulasan ekipler, teyzenin sakinlesmesi için kendisiyle konusmaya basladi.

AFAD ekibinin ’Denizli’den seni kurtarmaya geldik, Hatay’in en güzel yemegi hangisi, sen hangisini güzel yapiyorsun, seni hemen çikaracagiz bize yemek borcun olacak söz mü?’ demesi üzerine Zeynep teyze, ’Hepsini güzel yaparim sana söz her zaman yemek’ diyerek yürekleri isitti. Çalismalarin ardindan yasli kadin enkazin altindan depremden saatler sonra çikarildi.
Kaynak: İHA