Burhaniyeliler Kan Bagisi Için Kuyruk Oldular

Burhaniye’de Balikesir Kizilay Kan Merkezi’nin depremzedeler için düzenledigi kan bagisi kampanyasi büyük ilgi gördü. Çok sayida vatandas, Cumhuriyet Meydaninda konuslanan bagis otobüsünün önünde kuyruk olusturdu.

Burhaniyeliler Kan Bagisi Için Kuyruk Oldular
Kahramanmaras merkezli deprem 10 ilde büyük yikima neden olurken, yurt genelinde düzenlenen yardim kampanyalari da yogun ilgi gördü. Yardim kampanyalari devam ederken. Kizilay Kan Merkezi de Cumhuriyet Meydaninda kan bagisi kampanyasi düzenledi.

Yaklasik 1,5 gün devam eden kampanyada 200 ünite kan alindi. Duyarli vatandaslara tesekkür eden Havran Kizilay Sube Baskani Mehmet Alaca, “Deprem 10 ilimizde büyük yikima neden oldu. Balikesir Kizilay Kan Merkezi de depremzedeler için bagis kampanyasi düzenledi.

Kampanya büyük ilgi gördü. Kan veren bütün vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Orhan Gültekin de, Kampanyayi duyunca geldim. Kan vermek için sira bekliyorum. Herkesi kan vermeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA