Sungurlu Belediyesi Hatay'a Itfaiye Ekibi Gönderdi

Sungurlu Belediyesi, Hatay’da yasanan büyük depremin ardindan bölgeye itfaiye araci ile birlikte arama kurtarma çalismalarina katilmak üzere 10 itfaiye personeli sevk etti.

Sungurlu Belediyesi Hatay'a Itfaiye Ekibi Gönderdi
Kahramanmaras’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremlerin ardindan bölgedeki 10 ilde büyük çapli yikintilar olustu, sarsintilar birçok bölgede hissedildi. Sungurlu Belediyesi de itfaiye araci ile arama kurtarma çalismalarina katilmak üzere Itfaiye Müdürü Esref Bayav ve 10 kisiden olusan bir ekibi sevk etti.

’Yardim kampanyasi devam ediyor’

Ilçe halkina yaptigi yardim çagrisini yineleyen Sungurlu Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, "Ilk etapta deprem bölgesinde gerekli teknik ekipmanlarla ilgili çalismalar bir yandan devam etmekte, bir yandan da soguk kis sartlarinda orada yasayan depremzede vatandaslarimizin elektrikli isitici, giyilmemis kislik kiyafet, battaniye, çocuk bezi ve çocuk mamasi ihtiyaçlarinin dogabilecegini tahmin ederek baslattigimiz yardim kampanyasina tüm hemserilerimiz yogun bir ilgi gösterdi. Ilk etapta 2 tir yardimimiz deprem bölgesine gitmek için yola çikti. Bu yaralari hep beraber saracagiz, tüm hemserilerimizin bu konudaki destekleri için tesekkür ediyorum. Milletçe geçmis olsun." ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA