MSKÜ Tarafindan Deprem Bölgesinde Yemek Hizmeti Verilecek

Mugla Sitki Koçman Üniversitesi tarafindan deprem bölgesinde günlük üç ögün yemek hazirlanmak üzere erzak ve asçilar yola çikti.

MSKÜ Tarafindan Deprem Bölgesinde Yemek Hizmeti Verilecek
Kahramanmaras merkezli 7,7 ve 7,6 siddetindeki deprem sonrasi Mugla Sitki Koçman Üniversitesi tarafindan günde 3 ögün yaklasik 10 bin kisiye yetecek mutfak ekipmanlari, asçilar ve yemekte kullanilacak malzemeler deprem bölgesinde hizmet vermek üzere yola çikti.

Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, "Pazartesi günü Kahramanmaras’ta yasadigimiz deprem felaketine biz de Mugla Sitki Koçman Üniversitesi olarak deprem alaninda mutfak tesis ederek katki yaparak yardimci olmak istiyoruz. Kuracagimiz mutfak 3 ögün ortalama 10 bin kisiye yemek hizmeti verilecek ve 3 ögün olarak hazirlanacak. Mutfagimiz enkazlar kaldirilana kadar deprem bölgesinde kalmaya devam edecek” dedi.

Mugla Sitki Koçman Üniversitesi ögretim Görevlisi Vedat Görler, "Bizler idari birimler ile bir görüsme yaptik sonrasinda depremden zarar gören bölgelerimizden birisinde 3 ögün yemek kapasitesinde hazirliklarimizi tamamladik. Ondan sonra sosyal medya adreslerimizden de paylasimlar yaptik. Rektörlügümüz ve Valilik onayladi. AFAD merkezinden de onay alarak Adiyaman’a yola çikacagiz. Orada ihtiyaç sahibi insanlara yemek üretimi yapacagiz” dedi.

Kaynak: İHA