Manisa Büyüksehir'den Deprem Bölgesinde Arama-Kurtarma Ve Altyapi Için Yogun Çalisma
Kahramanmaras’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardindan bölgeye giden Manisa Büyüksehir Belediyesi ekipleri, bir yandan arama-kurtarma faaliyetlerini sürdürürken, diger yandan altyapi için yogun bir çalisma gerçeklestiriyor.

Osmaniye Palmiye Sitesi’nde arama-kurtarma çalismalari sürüyor
Manisa Büyüksehir Belediyesi, Kahramanmaras merkezli gerçeklesen ve 10 ili etkileyen afetin ardindan hizla harekete geçti. Osmaniye’ye yönlendirilen Itfaiye Dairesi Baskanligi ve MASKI Genel Müdürlügü ekipleri, 7 araç ve 54 personelle çalismalarini sürdürürken, Manisa Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligindan 15 gönüllü personel de afet sahasinda arama kurtarma çalismalarina destek oluyor. Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskani Gürhan Inal, depremde yikilan 8 katli Palmiye Sitesi’nde de arama kurtarma faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.
Arama Kurtarma Köpegi Lidya’nin gösterdigi noktalarda çalismalarini yogunlastirdiklarini belirten Inal, “Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ve Saglik Isleri Dairesi Baskanligi Köpek Egitim Merkezi’ndeki arkadaslarimiz ve Arama Kurtarma Köpegi Lidya ile beraber, Osmaniye’de Palmiye Sitesi’nde arama yapmaktayiz. Palmiye Sitesi’nde göçük altinda kalan vatandaslarimiza ulasmak için Lidya’nin göstermis oldugu yerlerde çalismalarimizi yogunlastirdik. Insallah kisa zamanda göçük altindaki kisileri, saglikli bir sekilde aliriz” diye konustu.
