Osmaneli Deprem Bölgesi Için Tek Yürek Oldu

Bilecik Valiligi koordinesinde, Osmaneli Kaymakamligi ve Osmaneli Belediyesi is birligi ile Kahramanmaras merkezli ve 10 ilde hissedilen deprem için Osmaneli tek yürek oldu.

Osmaneli Deprem Bölgesi Için Tek Yürek Oldu
Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesi merkezli 7,7 büyüklügünde meydana gelen deprem nedeniyle Osmaneli Kaymakamligi ve Belediye Baskanligi yardim çagrisinda bulunarak, isitici, battaniye, uyku tulumu, hijyen seti, gida kolisi gibi sifir kullanilmamis olan esyalarin Osmaneli Gençlik merkezine teslim edebilecegi bildirmesi üzerine adeta Osmaneli Ilçesi tek yürek oldu. Yardim malzemeleri görevlilere teslim edildi.

Gençlik merkezinde toplanan tüm yardimlar AFAD koordinasyonda, Osmaneli Kaymakamligi ve Belediye Baskanligi is birligiyle deprem bölgelerine ulastirilacak.

Gençlik merkezine giden Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Baskani Münür Sahin Osmaneli halkinin bu duyarli davranislarindan dolayi vatandaslara tesekkür ettiler.

Kaymakam Yüksel Ünal “Basta Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesi olmak üzere Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakir, Malatya ve Sanliurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen 7.7 büyüklügünde meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimizi iletiyor, hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyoruz” dedi

Diger yandan Osmaneli Belediyesi; 2 is Makinasi, 1 kamyon, 1 pikap, 1 hasta nakil araci ve 10 belediye görevlisini deprem bölgesine gönderdigini sosyal medya hesaplarindan paylasti
Kaynak: İHA