Küçük Çocugun Depremzedelere Gönderdigi Not Duygulandirdi

Kahramanmaras merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklügünde pes pese meydana gelen depremler Türkiye’yi yasa bogdu. Depremzedelerin yaralarini sarmak için yardim kampanyalari baslatildi. Pendik’te vatandaslarin hazirladiklari yardim kolilerinin içinden çikan ve 5 yasindaki çocuk tarafindan yazilan not okuyanlari duygulandirdi.

Küçük Çocugun Depremzedelere Gönderdigi Not Duygulandirdi


Kahramanmaras merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklügünde pes pese meydana gelen depremlerin ardindan depremzedelerin yaralarini sarabilmek için yardim kampanyalari baslatildi. Pendik Belediyesi de deprem bölgesi için yardim seferberligi baslatti. Vatandaslarin deprem bölgesine gönderilmek üzere belediye binasina getirdikleri yardim malzemelerinin içinden herkesi duygulandiran bir not çikti.

5 yasindaki Ebubekir Yalçin Aran’in yazdigi notta, “Merhaba benim adim Ebubekir. Istanbul’dan yaziyorum. Hepinize çok geçmis olsun. Allah acil sifalar versin. Insallah bir daha böyle bir durum ile karsilasmazsiniz. Hep dualarimiz sizlerle. Allah yardimciniz olsun, Allah’a emanet olun” ifadeleri yer aldi. Notu gören görevliler duygu dolu anlar yasadi.
Kaynak: İHA