Baskan Çolakbayrakdar; 'Insana Deger Katan Yatirimlar Yapiyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi Yenisehir sosyal tesisi ziyaret edip, kursiyerlerle bir araya geldi. Tesisin bölge sakinlerinin sosyal hayatina renk kattigini ve ilginin yogun oldugunu vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, insan hayatina deger katacak çalismalar yaptiklarini ve onlarin yasadiklari yerde mutlu olmalarini saglamak için yogun bir gayretin içerisinde olduklarini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar; 'Insana Deger Katan Yatirimlar Yapiyoruz'


Yenisehir Mahallesi’ndeki Kocasinan Akademi’yi ziyaret eden Baskan Çolakbayrakdar, kurslara yogun ilgi gösteren kursiyerlerle sohbet etti. Kadin Elbise Dikimi, Ascilik-Pastacilik kursu, Igne Oyasi Kurslarinda el emegi ürünleri inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, ortaya çikan eserleri oldukça basarili buldugunu belirterek, hem kursiyerlere hem de egitmenlere emekleri için tesekkür etti. Kocasinan’in dört bir yanina çagin gereklerine uygun en güzel tesisleri birer birer yapmaya devam edeceklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Vatandaslarimiza daha iyi imkanlarda hizmet sunabilmek için var gücümüzle çalisiyoruz. Bu istikamette mahallelerimize çok sayida sosyal tesisler kazandiriyoruz ve çagin gereklerine uygun en güzel tesisleri birer birer yapiyoruz. Bunlardan biri olan Yenisehir Mahallemizdeki tesisimiz, bölge sakilerinin hayatina renk katti. Burada, egitim, kültür, sanat, spor gibi hayatin her alaninda 7’den 70’e herkese daha iyi hizmet veriyoruz. Tesisimiz, yogun ilgisini görüyor. Ilgilerinden dolayi hemsehrilerimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi. Baskan Çolakbayrakdar, modern tesislerle Kocasinanlilara daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Tesiste almis olduklari egitimle aile bütçesine katki sagladiklarini belirten kursiyerler ise “Allah razi olsun. Belediyenin hizmetlerinden çok memnunuz. Tesisin egitiminden spora kadar faaliyetlerinden faydalaniyoruz. Bölgemizde yapilan çalismalarini takdirle karsiliyoruz. Hizmetlerden dolayi Baskanimiz Sayin Ahmet Çolakbayrakdar’a çok tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA