Battalgazi Belediye Meclisi, Subat Toplantilarini Tamamladi

Malatya’nin Battalgazi Belediye Meclisi, Subat ayi olagan toplantisinin 1.oturum 2.birlesiminde bir araya gelerek, toplam 5 gündem maddesini görüstü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Subat Toplantilarini Tamamladi
Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in baskanliginda Belediye Meclis Salonunda gerçeklestirilen toplantida, ilk olarak 1.birlesimin karar özeti oy birligi ile kabul edildi. Toplam 5 gündem maddesinin görüsüldügü 2.birlesim toplantisinda, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsüldü. Imar plan degisikligi ile ilgili bazi maddeler mecliste kabul edilerek karara baglanirken, bazi maddeler ise ilgili komisyonlara havale edildi.

Dilek ve temenniler kisminda söz alan AK Parti Meclis Üyesi Osman Sasa, geçtigimiz günlerde Isveç’in baskenti Stokholm’un Türkiye Büyükelçiligi önünde Kur’an-i Kerim’e karsi yapilan çirkin saldiriya karsi bir kinama konusmasi gerçeklestirdi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mart ayi olagan toplantisini 1 Mart Çarsamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA