Lapseki Belediyesi Deprem Bölgesine 14'Üncü Yardim Aracini Gönderdi

Lapseki Belediyesi Kahramanmaras merkezli ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardindan depremzedeler için deprem bölgesine 14’üncü yardim aracini gönderdi.

Lapseki Belediyesi Deprem Bölgesine 14'Üncü Yardim Aracini Gönderdi
Kahramanmaras merkezli ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardindan Lapseki Belediyesi’nin deprem bölgesinde afetzedelere gönderilmek üzere baslattigi yardim kampanyasi devam ediyor. Yardim kampanyasi çerçevesinde hazirlanan 14’üncü yardim araci Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz tarafindan deprem bölgesine gönderilmek üzere ugurlandi.

Lapseki Belediyesi sosyal medya hesabindan yapilan açiklama da, “Belediyemiz tarafindan depremzedeler için baslatilan yardim kampanyasinda vatandaslarimizin destegi ile un ve ekmek yüklü 14. aracimiz, Kahramanmaras Dulkadiroglu’na gönderilmek üzere yola çikti. Yardim kampanyamiz devam ediyor. Erzak, Çadir, El Feneri, Jeneratör, Tüp, Elektrikli Isitici, Katalitik Soba, Powerbank, Bay - Bayan Kisisel Hijyen malzemeleri ihtiyaci vardir. Yardimlarinizi Lapseki Belediyesi Yeni Hizmet Binamiza teslim edebilirsiniz” denildi.
Kaynak: İHA