Keçiören Belediyesi Depremzedelerin Kiyafet Taleplerini Karsiliyor

Keçiören Belediyesi deprem bölgesinden gelen vatandaslar için kurdugu kiyafet magazasi ile binlerce vatandasin ihtiyacini karsiliyor.

Keçiören Belediyesi Depremzedelerin Kiyafet Taleplerini Karsiliyor
Belediyenin Sosyal Yardim Isleri ve Zabita müdürlükleri tarafindan kurulan magazalarda kadin, erkek ve çocuklar için yüzlerce çesit kiyafet yer aliyor. Hem yardimsever vatandaslar tarafindan hem de Keçiören Belediyesi tarafindan temin edilen giysiler bedene ve cinsiyete göre ayrilmis sekilde deprem bölgesinden gelen ihtiyaç sahiplerine sunuluyor.

Depremin yasandigi ilk günden bu yana hem devlet olarak hem de millet olarak her türlü dayanismanin ortaya kondugunu söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Afetzedelerimizin tüm ihtiyaçlarini karsiliyoruz. Tesislerimizde kalan vatandaslarimiza üç ögün yemek ve ihtiyaç duyduklari kiyafetleri temin ediyoruz. Hem Keçiören Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kurslari’nda (KEÇMEK) görevli ögretmenlerimiz dikim yapiyor hem de belediyemizin açtigi magazalardan ihtiyaç sahibi tüm depremzedelerimizin kiyafet taleplerini karsiliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA