Kahramanmaras'a Giden Gönüllü Berberler Depremzedeleri Ücretsiz Tiras Etti

Çorum ve Sungurlu Ilçesi’nden Kahramanmaras’a giden gönüllü berber ve kuaförler, depremzedeler ile arama-kurtarma ve yardim çalismasina katilan görevlileri tiras etti.

Kahramanmaras'a Giden Gönüllü Berberler Depremzedeleri Ücretsiz Tiras Etti
Sungurlu Terziler ve Berberler Odasi Baskani Mutlu Karsli, 22 kuaför ve berber ile gittikleri deprem bölgesinde, gönüllü personeller ile afetzedeleri tiras ettiklerini söyledi.



’Bekir amca gönülleri fethetti’

Sungurlu’dan giden 22 berber arasinda bulunan Bekir Türkmen(66), kafileden en çok dikkat çeken isim oldu. Ilerlemis yasina ragmen deprem bölgesine giden Bekir Türkmen, depremzedelere hizmet etmekten mutlu oldugunu dile getirdi.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi öncülügünde depremzedelere hizmet etmekten mutlu olduklarini dile getiren Sungurlu Terziler ve Berberler Odasi Baskani Mutlu Karsli, “Depremin oldugu ilk günden itibaren Afsin’de bulunan Çorum Valimiz Mustafa Çiftçi’ye tesekkür ederim. Bizler Çorum ve Sungurlulu Berberler olarak tasin altina elimizi koymak istedik ve yaklasik 48 kisi ile Kahramanmaras’a gittik. Oradaki vatandaslarimiza bir nebzede olsa yararimiz dokunduysa ne mutlu bize. Etkinlige katilan tüm meslektaslarina sonsuz tesekkürlerimi sunarim” dedi.

Berberler, tiras hizmeti verdikleri kisilere temizlik ve hijyen seti, etraflarinda toplanan çocuklara da oyuncak dagittilar.
Kaynak: İHA