Babasi Ve Üstegmen Kardesinden En Aci Veda

Depremde Hatay’da yikilan Rönesans Rezidans’da hayatini kaybeden Üstegmen Miraç Ilhan memleketi Giresun’da son yolculuguna ugurlandi. Törene babasi Yahya Ilhan, oglunun Üstegmen parkesi ile törene katilirken, Ilhan’in kardesi Okan Ilhan’in da üstegmen oldugu ögrenildi.

Babasi Ve Üstegmen Kardesinden En Aci Veda
Kahramanmaras merkezli, 11 ili etkileyen depremlerde Hatay’daki Rönesans Rezidans’da enkaz altinda hayatini kaybeden Üstegmen Miraç Ilhan (32) için memleketi Giresun’un Tirebolu ilçesi Körliman mahallesi Uzunkum Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Üstegmen Miraç Ilhan’in yakinlariyle beraber, Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Belediye Baskani Aytekin Seniklikoglu, Giresun Jandarma Bölge Komutani Tümgeneral Selçuk Yildirim, Tirebolu Belediye Baskani Burhan Takir ile kamu kurum kuruluslarinin yetkililer ile vatandaslar katildi.

Törene babasi Yahya Ilhan, oglunun üstegmen parkesi ile katilirken, Ilhan’in kardesi Okan Ilhan’in da üstegmen oldugu ögrenildi. Ögle namazina müteakip Giresun Il Müftüsü Ramazan Topcan’in kildirdigi cenaze namazi sonrasi Üstegmen Ilhan’in cenazesi ilçenin Isikli köyünde topraga verildi.

Kaynak: İHA