Baskan Sülük, Ankara Milletvekilleri Ile Sahada Incelemelerde Bulundu

Kahramanmaras merkezli depremlerde hasar gören Malatya’nin Pütürge ilçesinde saha çalismalari araliksiz sürüyor. Can kaybinin olmadigi ancak hasarin büyük oldugu ilçeyi ziyaret eden milletvekilleri bölgedeki vatandaslarin taleplerini dinledi.

Baskan Sülük, Ankara Milletvekilleri Ile Sahada Incelemelerde Bulundu
Kahramanmaras merkezli depremin ardindan vatandaslarin ihtiyaçlarinin gidermek için çalismalar sürüyor. Depremlerden etkilenen Malatya’nin Pütürge ilçesini ziyaret eden AK Parti Ankara Milletvekilleri Asuman Erdogan, Nevzat Ceylan ve Ak parti ilçe baskani Bülent Karayilan Belediye Baskani Mikail Sülük ile bölgede incelemelerde bulunarak vatandaslarin taleplerini dinledi.

Depremin vurdugu Pütürge ilçesinde incelemelerde bulunan Ankara Milletvekili Nevzat Ceyhan, “Ülkemiz büyük bir felaket yasiyor. Bulundugumuz bölgede yikilan binalar var can kaybi olmamasi büyük tesellimiz. Devletimiz süratli bir sekilde müdahil oldu. Belediye baskanimiz, ilçe baskanlarimiz, milletvekillerimiz olarak vatandaslarimizin sorunlarini dinlemeye geldik. Vekillerimizle birlikte Malatya’nin ilçelerini ve köylerini adim adim geziyoruz. Vatandaslarin ihtiyaçlarini tespit ederek çözüme kavusmasi için elimizden geleni yapiyoruz. Devletimiz yaralari kisa sürede saracaktir” dedi.

Milletvekili Asuman Erdogan ise “Milletimizin yaninda olmak için geldik. Devletimizin destegini daha kuvvetli bir sekilde milletimize ulasmasi için geldik. Pütürge’de hasarli evlerimiz var ama can kaybimiz yok. Hasarli binalarimizi da vatandaslarimizi magdur etmeden yeniden yapilmasi için bütün hazirliklar yapiliyor” seklinde konustu.

Pütürge Belediye Baskani Mikail Sülük de “ Yasanan depremlerde Pütürge’de can kaybi yok ancak depremlerde yikilan veya hasar alan evlerimiz oldu. Ankara milletvekillerimiz geldiler bazi bölgeleri geziyoruz. Vatandaslarin ihtiyaçlari varsa aninda müdahale ediyoruz. Türkiye’de her eve giren aci bütün Pütürgelilerin evinde yasaniyor. Bütün milletimize geçmis olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA