Baskan Tavli Açiklamasi 'Batipark Projesi, Yil Sonuna Kadar Tamamlaniyor'

Ordu’nun Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, belediye tarafindan projelendirilen ve ihale süreci tamamlanan Batipark Projesi’nin yil sonuna kadar tamamlanacagini söyledi.

Baskan Tavli Açiklamasi 'Batipark Projesi, Yil Sonuna Kadar Tamamlaniyor'
Ordu’nun Ünye Belediyesi tarafindan projelendirilen ve ihale süreci tamamlanarak sözlesmesi imzalanan Batipark Projesi hayata geçiriliyor. Ilçenin, Gölevi Mahallesi’nde bulunan kadinlar plaji ile Cüri Köprüsü arasinda yer alan, deniz kiyisinda bulunan 68 dönümlük alana insasi yapilmasi planlanan Batipark Projesi’nin, 2023 yili sonuna kadar tamamlanmasi planlaniyor.

Proje hakkinda açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Hüseyin Tavli, “Deprem sonrasi yaralarin sarilmasina destek olmaya devam ederken, bir yandan da sehrimiz için düsündügümüz, sehrimizin degerine deger katacak olarak baktigimiz parklarimizin, meydanlarimizin sayisini artirmaya çalisiyoruz. Önemsedigimiz projelerimizden bir tanesi de Batipark Projemizdi. Gölevi Mahallesi’nde yapimina basliyor oldugumuz projemizin ihalesini gerçeklestirdik. 3 firmanin katilim sagladigi, 23 milyon 500 bin TL bedel ile gerçeklesen ihalenin ardindan bugün sözlesme imzalayarak, yer teslimini de yaptik. Bu güzel hizmeti memleketimize kazandirilarak hemsehrilerimizin buradan keyifli bir sekilde istifade edebilmelerine imkan saglayacak bu alanin insallah görev süresi içerisinde tamamlandigini görür, sehrimizin hizmetine sunariz” dedi.



“Projemizin ödenek sikintisi yok”

Projenin, ödenek sikintisinin olmadigina da dikkat çeken Baskan Tavli, “Bizim herhangi bir ödenek problemimiz yok. Insallah her seyimiz hazir bir sekilde yola çiktik. Bizim sadece yüklenici firmadan daha kisa sürede tamamlamalari konusunda beklentimiz var. Insallah 8 Kasim 2023 tarihine kadar projemizin tamamlanarak hizmete sunulduguna hep birlikte sahit oluruz. Proje her kesime hitap edecek. Son yillarda sayilari artan karavan turizmine de hitap edecek olan projede Ünye’nin manyetik kumundan kum terapisi havuzlari, engelsiz yasam alani, seyir teraslari, piknik alanlari, çocuk oyun alanlari, voleybol ve basketbol sahalari, otopark, tuvalet, dus, büfe, hediyelik ve yöresel ürün satis reyonlari ve gezinti rotalari yer alacak” diye konustu.

Kaynak: İHA