Baskan Vidinlioglu Ve Esi, Depremzede Aileleri Yalniz Birakmiyor

Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, esi Ilknur Vidinlioglu ile birlikte depremzede aileleri ziyaret etti. Baskan Vidinlioglu, Kastamonu’nun depremzedelere evini ve yuvasini açtigini söyledi.

Baskan Vidinlioglu Ve Esi, Depremzede Aileleri Yalniz Birakmiyor
Merkez üssü Kahramanmaras olan ve ‘asrin felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen 11 ilden aileler, Kastamonu’ya geldi. Kastamonu’da misafir edilen depremzede aileleri Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu ile esi Ilknur Vidinlioglu ziyaret etti.

Baskan Vidinlioglu, gerçeklestirdigi ziyarette çocuklar ile bol bol sohbet ederek, oyuncak hediye etti. Depremzede ailelerle de sohbet eden Baskan Vidinlioglu, burada kendisinden istenen bazi talepleri not etti.

Sehrin misafirleri olan depremzede ailelere “Kastamonu sizin eviniz. Bizlerde sizlerin aileleriniziz” diyerek seslenen Baskan Vidinlioglu, yaralarin el birligiyle sarilacagini kaydetti.

Büyük birliktelikle zor günlerin asilacagini söyleyen Baskan Vidinlioglu, “Misafirlerimiz bizlere emanet. Onlari en iyi sekilde agirlayacagiz. Bizler elimizden geldigince destek olmaya devam edecegiz. Türk Milleti büyük bir millettir Türk Devleti büyük bir devlettir. Insallah bu zor zamanlar hizla asilacak. Kiymetli misafirlerimizin yanlarinda olmaya devam edecegiz. Kastamonu onlarin evi. Bizlerde aileleriyiz. Bir çok vatandasimizi bu felakette kaybettik. Yasanan felakette kaybettigimiz vatandaslarimiza Cenabihak’tan rahmet diliyorum. Yarali vatandaslarimiza acil sifalar diliyorum. Sevincimiz de üzüntümüz de bir bizim. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun. Bu tür acilari bizlere bir daha yasatmasin Insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA