Deprem Bölgesi Için Gida Destek Kampanyasi Devam Ediyor

Eyüpsultan Belediyesi’nin deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan gida malzemeleri için baslattigi destek kampanyasi devam ediyor.

Deprem Bölgesi Için Gida Destek Kampanyasi Devam Ediyor
Eyüpsultanlilar da destek çagrisi üzerine, bölgede ihtiyaç duyulan kuru bakliyat, peynir, zeytin, ayçiçek yagi, çay, seker, tuz, bulgur, pirinç, salça ve makarna gibi gida ürünlerini, toplama noktasi olan Rami Bilgi Evi, Esentepe ESMEK, Pirinççi Muhtarligi, Kemerburgaz Mithatpasa Muhtarligi, Alibeyköy Osmanli Park, Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi, White Hill AVM, Eyüpsultan Belediyesi Beyaz Masa ve Göktürk Kültür Merkezi’ne getiriyorlar. Toplama noktalarinda ayristirilan ve kolilenen yardim malzemeleri daha sonra deprem bölgesine gönderilmek üzere TIR’lara yükleniyor.

Vatandaslarin depremzedelere yardim için toplama noktalarina getirdikleri malzemeler, deprem bölgesinde görevli Eyüpsultan Belediyesi çalisanlari tarafindan köy köy dolasilarak ihtiyaç sahiplerine ulastiriliyor.
Kaynak: İHA