Asrin Felaketini 'O Gece Cehennemi Yasadik' Sözleriyle Anlatti

Kahramanmaras merkezli depreme ailesiyle birlikte Gaziantep’in Nurdagi ilçesindeki evinde yakalanan Emine Demirdelen, asrin felaketini “O gece cehennemi yasadik, çok yakinimizi kaybettik” sözleriyle anlatti. Depremin ardindan imkansizliklar nedeniyle evinde kalmaya devam ettikten sonra konteynere yerlestirilen Demirdelen ve ailesi, yetkililere tesekkür etti.

Asrin Felaketini 'O Gece Cehennemi Yasadik' Sözleriyle Anlatti
Kahramanmaras merkezli depremlerin en çok yikima yol açtigi yerlerden biri de Gaziantep’in Nurdagi ilçesi oldu. Iki büyük depreme Nurdagi’ndaki evinde yakalanan Emine Demirdelen ve ailesi, çok sayida yakinlarini kaybettikleri asrin felaketini kelimelere dökmekte güçlük çekti.

“Çok yakinimizi kaybettik, o gece cehennemi yasadik”

Yasanan afetin ardindan konteynere yerlestirilen ve afet gecesini anlatan Emine Demirdelen, “O gece cehennemi yasadik. Öyle söyleyebilirim. Anne tarafimdan da babam tarafindan da çok kayiplar verdik. Acilarimizi bir nebze de olsun unuttuk ama milletimizin ve devletimizin bize yapmis oldugu yardimlarla yüregimizi ferahlattik. Ben bu zor zamanda destek olan herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Bize bu imkanlari sunanlara da tesekkür ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Biz depremden sonra da evimizde kaliyorduk. Artçi sarsintilar olunca evden çikiyorduk ama çocuklar çok etkileniyordu. Su an konteynere yerlestik. O yüzden bize bu imkanlari sunanlara tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA