Canlarini Hiçe Sayip, Enkaz Üstünde Kiyafet Arayisina Düstüler
Kahramanmaras’ta büyük yikima neden olan depremin ardindan bazi depremzedeler canlarini hiçe sayip, enkaz içerisinden esyalarini kurtarma derdine düserken, görevliler tepki gösterdi.

“Canlar gitmis bunlar çaput derdinde”
Depremzedelerin enkaz üzerinde kiyafet arayisinin duyarsizlik oldugunu söyleyen Murat Dilken, “Millet can derdinde bunlar mal derdinde. Su anda artçilar devam ediyor biz bu binayi yikmaya geldik bir an önce indirmemiz lazim ki bir can zarar görmesin. Egitim sart dedik dalga geçtik ama egitim gerçekten sart bu memlekette bu kadar duyarsiz olmayalim. Canlar gitmis bunlar daha bir çaput pesinde. Artçilar devam ediyor, sabah sallandik, aksam sallandik, gündüz sallaniyoruz. Bu 6 ay, 1 yil devam edecek. Yukarida bir de kedi var alabilirsek onu da alacagiz” dedi.
Öte yandan, canlarini hiçe sayarak esya derdine düsen depremzedeler olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan bölgeden uzaklastirildi.
