Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, Basin Mensuplariyla Bulustu

Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner gerçeklestirilen istisare toplantisinda basin mensuplariyla bulustu. Toplantiya çok sayida kurumdan basin mensuplari katildi.

Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, Basin Mensuplariyla Bulustu


Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, ilçede bulunan bir otelde gerçeklestirilen istisare toplantisinda basin mensuplariyla bulustu. Program, Baskan Aydiner’in basin mensuplariyla birlikte kamera ve fotograf makinesi seklinde yapilan özel pastayi kesmesiyle basladi.

Yemek servisi yapildigi sirada konusma yapan Baskan Aydiner, ilçede gerçeklestirilen çalismalarla ilgili bilgi verdi. Yerel ve ulusal medyadan birçok basin mensubunun bir araya geldigi toplantiya Ihlas Haber Ajansi Istanbul Bölge Müdürü Oguzhan Güven de katildi.



Geceye ev sahipligi yapan Bayrampasa Belediye Baskani Atila Aydiner, “Siz saygideger basin mensuplarisiniz dolayisiyla sizlerle birlikte olmak bu gecenin anlamini ortaya koyuyor. Biz nasil bir kamu hizmeti yapiyorsak sizler de ayni sekilde bir kamu hizmeti yapiyorsunuz. Haberi bize iletiyorsunuz, siz olmasaniz biz haberi nereden ögrenecegiz? Veya benim yaptigim projeyi siz olmasaniz ben nasil iletecegim halkima, seçmenime? Ülkemizin ve dünyanin dört bir yaninda sayginlikla ve hakikatle görev ifa eden kiymetli basin mensuplarimizin yaninda olmaya devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA