Giresun Belediyesi'nin Sosyal Alanlarin Depremzedelerin Hizmetinde

Giresun Belediyesi sosyal alanlarini, üniversite ögrencilerinin ve çocuklarin kullanimina açti.

Giresun Belediyesi'nin Sosyal Alanlarin Depremzedelerin Hizmetinde
Ülkemizi derinden sarsan deprem afetinin ardindan, uzaktan egitim modeline geçilmesiyle birlikte ögrencilere destek olmak isteyen Giresun Belediyesi mevcut sosyal alanlarini üniversite ögrencilerinin kullanimina sundu.

Gençlik Açik Ofisi, Düsünce Okulu, Giresun Mekan ile Aksu, Çitlakkale ve Hacisiyam Kumyali mahallerindeki Bilgi Evleri gerek depremzede ögrencileri gerekse Giresunlu ögrencilerin hizmetinde açilacagi belirtildi.

Diger yandan, deprem nedeniyle afet bölgelerinden gelerek ilimizde misafir edilen çocuklar ise 20 Subat 2023 tarihinden itibaren Aksu, Kumyali ve Çitlakkale Bilgi Evleri’ne davet edildi.

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu yaptigi açiklamada, “Millet olarak kenetlenip birlik, beraberlik ve dayanisma içerisinde bu felaketin üstesinden gelmeye çalistigimiz bugünlerde Giresun Belediyesi olarak vatandaslarimizin ve Türkiye’nin gelecegi olan gençlerimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardindan, Gençlik Açik Ofisimizi, Düsünce Okulumuzu ve Giresun Mekan’i gerek sehrimize yerlesen, gerekse sehrimizde yasayan üniversite ögrencilerinin kullanimina açiyoruz. Ayrica deprem nedeniyle çesitli illerden gelerek sehrimizde misafir edilen çocuklarimizi ise 20 Subat 2023 tarihinden itibaren Aksu, Kumyali ve Çitlakkale Bilgi Evlerimizin atölyelerine davet ediyoruz. Deprem felaketinden etkilenen birçok gencimiz bulunuyor. Bu hizmetimizin, gençlerimize, ögrencilerimize çok faydali olacagina inaniyorum. Evlatlarimiz bize emanet” dedi.

Kaynak: İHA