Depreme Karsi Riskli Bulunan Pendik Yunus Emre Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Görüntülendi

Istanbul’un Pendik ilçesinde depreme karsi riskli bulundugu için egitim ve ögretime ara verilen 93 okuldan biri olan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi görüntülendi. Okulun bahçesinin bir kismina masa, sandalye ve bilgisayar kasalarinin yigildigi görüldü.

Depreme Karsi Riskli Bulunan Pendik Yunus Emre Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Görüntülendi


Istanbul’da 20 Subat Pazartesi günü itibariyla, riskli bulunan 93 okulda egitim ve ögretim yapilmayacagi, bu okullarin ihtiyaca göre tasimali egitim çerçevesine alinacagi, egitim gören ögrencilerin depreme güvenli okullara nakledilecegi duyuruldu. Yapilan yazili açilamada, “51 bin 995 ögrencimiz ve 2 bin 765 ögretmenimiz de depreme karsi güvenli okullarda egitimlerine devam edecekler. Bu süreçte sevgili ögrencilerimizin, ögretmenlerimizin ve velilerimizin sabir ve anlayisina tesekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu çerçevede Pendik’te bulunan ve egitim ögretimin yapilmayacagi okullar arasinda yer alan Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi görüntülendi. Okulun bahçesinin bir kismina masa, sandalye ve bilgisayar kasalarinin yigildigi gözlendi.
Kaynak: İHA