Çocuklara Uzman Ekiplerle Destek Veriliyor

Asrin felaketi sonrasi Hatay Defne’de kurulan çadir kentlerdeki çocuklarin psikolojik olarak süreci iyi atlatmalari için uzman ekiplerle çalismalar yapiliyor. Çalismalari koordine eden Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, “Çocuklarin yüzündeki bir gülümseme, dünyalara bedel” dedi.

Çocuklara Uzman Ekiplerle Destek Veriliyor
Kahramanmaras merkezli arka arkaya yasanan iki depremin ardindan Defne’de kurulan çadir kentlere yerlesim basladi.

11 gündür bölgede çalismalarini sürdüren Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, çadir kentlerde kalan vatandaslarin eksik ve ihtiyaçlariyla ilgileniyor. Özellikle çocuklarla yakindan ilgilenen Büyükakin, uzman personellerle beraber çocuklarin süreci iyi atlatmalari için çalisma içerisinde olduklarini belirtti.

Büyükakin, "Deprem felaketinden psikolojik olarak çocuklarimiz çok etkilendi. Uzman personelimizle onlarin bu süreci en iyi sekilde atlatmalari için çalisma yapiyoruz. Çocuklarin yüzündeki bir gülümseme, onlarin bir mutlulugu bizim için dünyalara bedel. Onlarin güldügünü görünce tüm yorgunlugumuzu unutuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA