Yaya Geçidinde Yol Vermek Için Duran Tira Çarpti

Sakarya’da yaya geçidinde vatandaslara yol vermek için yavaslayan tira arkadan otomobil çarpti. Meydana gelen trafik kazasi kameralara yansidi.

Yaya Geçidinde Yol Vermek Için Duran Tira Çarpti
Sakarya’da Ocak ayinda dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen üç ayri trafik kazasi Kent Güvenlik Yönetimi (KGYS) kameralarina yansidi. Emniyet Genel Müdürlügünün internet sitesinde de yayinlanan trafik kazalarinin kural ihlali ve sürücülerin dikkatsizliginden meydana geldigi görüldü.

Ilk görüntüde Erenler ilçesi Sakarbaba Caddesi üzerinden Adapazari istikametine dogru seyir halinde olan ve kavsakta yaya geçidinde vatandaslara yol vermek için duran tira, otomobilin arkadan çarptigi görüldü.

Ikinci görüntüde, Adapazari Milli Egemenlik Caddesi ile 922. Sokak kesisiminde hafif ticari araç ile motosikletin çarpismasi yer aldi. Motosiklet sürücüsünün savrularak yaralandigi kazayi gören çevredeki vatandaslarin da yardima kostugu anlar görüldü.

Diger görüntüde ise Adapazari 15 Temmuz Bulvari üzerinde bulunan kavsaga kontrolsüz giren iki otomobilin çarpismasi yer aldi. Kontrolden çikarak savrulan bir otomobil, park halindeki farkli bir araca da çarparak durabildi.
Kaynak: İHA