Selçuk Ilçesindeki Üçüzlerden Adana'ya Güç Veren Mektup

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Izmir’in Selçuk ilçesinden gelen yardim kolilerinden çikan üçüzlerin yazdigi mektubu sosyal medya hesabindan paylasti. Yasanan deprem felaketi sebebiyle Selçuk’tan Adana’ya gönderilen yardim kolilerinden birinde yer alan mektubun kendilerini duygulandirdigini belirten Baskan Karalar, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasima, “Izmir Selçuk Üçüzler’den gelen yardim kolilerinin arasindan çikan sevgi dolu mektubu yazan yasi küçük yüregi büyük sevgili kardesim, bizleri çok duygulandirdin, bir o kadar güç ve umut verdin” notunu düstü.

Selçuk Ilçesindeki Üçüzlerden Adana'ya Güç Veren Mektup
Kahramanmaras merkezli 10 ili vuran deprem sonrasinda Selçuk Belediyesi, yogun ilgi gören vatandaslarinda destegiyle binlerce yardim kolisi hazirladi. Kolilerden birinde, üçüz kardesler tarafindan yazilan bir mektup vardi. Üçüz kardesler, yazdiklari mektupta, "Basiniza gelenler için çok üzüldük. Insallah ailenize ya da basiniza bir sey gelmemistir. Eger enkazin altinda bir sevdiginiz varsa umudunuzu yitirmeyin, dualarinizi eksik etmeyin. Biz yaninizdayiz. Biz de Izmir depremini yasadik, çok kötü bir olay. Biz sizin için elimizden geleni yapacagiz. Herkes zaten yapiyor. Siz üzülmeyin. Asla umudunuzu kaybetmeyin. Insanlar bu zor günde sirt sirta vermelidir. Insallah bütün sevdikleriniz iyidir" seklinde ifadelerine yer verdiler.

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar da, sosyal medya hesabindan bu mektubu paylasarak, "Izmir Selçuk Üçüzler’den gelen yardim kolilerinin arasindan çikan sevgi dolu mektubu yazan yasi küçük yüregi büyük sevgili kardesim, bizleri çok duygulandirdin, bir o kadar güç ve umut verdin" diye yazdi.

Selçuk Belediye Baskani Filiz Ceritoglu Sengel de bu paylasimin altina, “Baskanim, tüm olumsuzluklara ragmen dayanismayla asacagiz her seyi ve çocuklarin kocaman yürekleriyle. Hepimize umut olacak tüm çocuklarimiz, kalplerinin temizligi saracak tüm ülkeyi ve sevgiyle asacagiz zorluklari” diye yazdi.
Kaynak: İHA