Randevu Için Yardim Etmeyen Doktorun Araci Diye Baska Araca Zarar Verdi

Karabük’te, hastane randevusu konusunda yardimci olmayan doktorun aracina zarar vermek isteyen bir kisi, yanlislikla baska araca zarar verdi.

Randevu Için Yardim Etmeyen Doktorun Araci Diye Baska Araca Zarar Verdi
Olay, Sirinevler Mahallesi’nden bulunan Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi otoparkinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.A., kendisine ait aracini hastanenin otoparkina park etti. Yaklasik bir saat sonra aracini otoparktan alan S.A., kisa süre sonra aracin ariza verdigini fark edip aracindan inerek kontrol etti. Yaptigi kontrolde aracin sol tarafindan bir sivi aktigini fark eden S.A., hidrolik hortumunun ve ABS kablolarinin kesilmis oldugunu tespit etti. S.A., polise ihbarda bulunarak araca zarar verenlerin bulunmasini istedi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, ihbarin ardindan baslattiklari çalisanin ardindan güvenlik kamerasi görüntüleriyle araca zarar veren sahsin K.Y. oldugunu tespit etti. Ekipler tarafindan yakalanarak gözaltina alinan K.Y., emniyetteki ifadesinde, kendisine hastane randevusu konusunda yardimci olmasini istedigi E.M.Ö. isimli doktor tanidiginin kendisine yardimci olmamasina tepki olarak aracinin fren kablolarini kesmek isterken, benzer renk ve modelde baska bir aracin fren kablolarini kestigini belirtti.

Emniyetteki ifadesinin ardindan adliyeye sevk edilen sahis, Karabük Sulh Ceza Hakimligince adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA