Kemer Belediyesi'nden Kan Bagisi Çagrisi

Kemer Belediyesi, deprem bölgesine ekip, ekipman, yardim tiri ve insani yardimla birlikte kan bagisi destegi de sagliyor.

Kemer Belediyesi'nden Kan Bagisi Çagrisi
Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kahramanmaras’ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremin ardindan Kemer halkina Kizilay’a kan bagisinda bulunmalari çagrisinda bulundu.

Kemer Belediyesi’nin depremzedeler için baslattigi yardim kampanyasinin ardindan Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda “Kan Bagisi Kampanyasi” düzenlendi.

Düzenlenen kampanyanin ilk bagisçisi ise Kemer Belediyesi Baskan yardimcisi Emin Gül oldu.

800 belediye personeli ile depremzedeler için kan bagisi kampanyasina dahil olduklarini ve Kemer halkini da kan bagisi kampanyasina destek vermeye davet ettiklerini dile getiren Baskan Topaloglu, "Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Herkesin destek olmasi lazim. Türk milleti de bu destegi gösterdi. Biz de Kemer Belediyesi olarak yardim tirlarimizi gönderdik. Belediye personeli olarak Kizilay’a kan bagisi yapalim dedik. Her zaman kan diye Kizilay’a kosuyorsak, biz de en azindan kendi açimizdan saglikli zamanlarimizda Kizilay’a destek vermemiz lazim. Bunun en güzel örnegi de kan bagisi yapmaktir. Kan bagisi etkinligimize katilan belediyemiz personeline ve Türk halkina çok tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA