Çiftlikköy'de Depremzedeler Sosyal Marketten Yararlaniyor

Çiftlikköy Belediyesi, kaymakamlik koordinasyonunda depremzedeler için sosyal market kurdu.

Çiftlikköy'de Depremzedeler Sosyal Marketten Yararlaniyor
Belediye Eski Dügün Salonu’nda afet bölgesinden ilçeye gelen depremzedeler için kurulan Sosyal Markette Çiftlikköylülerin bagisladigi kullanilmamis giyecek, yiyecek, kisisel bakim ve hijyen malzemeleri yer aliyor.

10 ilimiz basta olmak üzere tüm ülkeyi derinden etkileyen ulusal afette evinden olan, afeti derinden yasayan depremzedelerden Çiftlikköy’e gelenler, Ilçe Sosyal Yardimlasma Vakfi’na basvurup gerekli islemleri yaptirdiktan sonra, ihtiyaçlarini karsilamalari için Çiftlikköy Sosyal Marketine yönlendiriliyor.

Çiftlikköy Belediye Baskani Ali Murat Silpagar, sosyal markette belediye çalisanlarindan kurduklari ekiple hizmet verdiklerini dile getirerek, “Ilçemize gelen tüm depremzedelerin ihtiyaçlarini karsilamak için hep birlikte seferber olduk. Belediye personellerimizden olusan ekibimiz, sosyal markete gelenleri karsiliyor, ihtiyaçlarini organize ederek teslim ediyor ve kayitlarini tutuyorlar. Ihtiyaç listeleri gerek duyuldukça yenileniyor. Son dönemde en çok ihtiyaç duyulan malzemeler arasinda çocuklar ve yetiskinler için iç çamasirlari, çocuk bezi gibi malzemeler yer aliyor. Hemserilerime duyarliliklarindan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA