Baskan Soykan Açiklamasi 'SAKTIM Bizi Gururlandirdi'

Akyazi merkezli Sakarya Arama Kurtarma ve Yangin Timi’ni (SAKTIM) agirlayan Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Deprem bölgesinde 7 gün arama kurtarma çalismalarina katilan ve birçok vatandasimizin enkaz altindan kurtarilmasinda emek veren SAKTIM bizi gururlandirdi” dedi.

Baskan Soykan Açiklamasi 'SAKTIM Bizi Gururlandirdi'
Genel Merkezi Akyazi’da olan ve uzun yillardir gönüllülük esasi ile arama kurtarma faaliyeti gösteren Akyazi merkezli Sakarya Arama Kurtarma ve Yangin Timi’ni (SAKTIM) Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan’i ziyaret etti. Deprem bölgesinde gerçeklestirdikleri çalismalar hakkinda Belediye Baskani Bilal Soykan’a bilgiler veren SAKTIM Genel Baskani Adem Kiliç, “Ülke olarak çok büyük bir felaket yasadik. SAKTIM olarak 7 gün boyunca bölgede arama kurtarma çalismalari gerçeklestirdik. Allah bizlere bir daha böyle büyük acilar yasatmasin” diye konustu.

Kiliç, destekleri için Belediye Baskani Bilal Soykan’a tesekkür etti.

SAKTIM üyelerine deprem bölgesindeki çalismalarindan dolayi tesekkür eden Baskan Soykan ise, “Ülke olarak asrin felaketini yasadik. Depremin hemen ardindan bizimle irtibata geçen ve bölgeye giderek arama kurtarma çalismalari gerçeklestiren sizlere tesekkür ediyorum. Birçok vatandasimizin enkazdan çikarilmasini saglayan ekibimiz bizleri gururlandirdi. Bu deprem bize bir kez daha afetlere karsi hazirlikli olmamiz gerçegini hatirlatti. Hem afet bilincinin olusturulmasi hem de arama kurtarma egitimleri için SAKTIM ile isbirligi içerisinde olmaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA