Eskisehirli Esnaftan Depremzedeler Için Anlamli Çalisma

Eskisehir’de bulunan bir esnafin camina yapistirdigi “bugünkü kazancimizi deprem bölgene bagisliyoruz, milletimizin basi sag olsun” yazili kagit görenlerin saygisini kazandi.

Eskisehirli Esnaftan Depremzedeler Için Anlamli Çalisma
Deprem bölgesindeki vatandaslara yardimci olmak amaciyla bir günlük kazancinin tamamini bagislayacagini belirten esnaf müsterilerin takdirini topladi. Dükkânin camindaki “bugünkü kazancimizi deprem bölgene bagisliyoruz, milletimizin basi sag olsun” yazili kagit gören müsterilerin dikkatini çekti. Yaziyi gören vatandaslarin bir çogunun esnaftan alisveris yapmak için kuyruk olusturdugu görüldü.

Konuyla ilgili konusan esnaf ise, "Aslinda böyle yazmak istemiyorduk ama belki vatandaslar ilgi gösterir ve daha fazla bagis toplanir diye düsündük” dedi.

Kaynak: İHA