Nazilli'den 144'Üncü Yardim Araci Deprem Bölgesine Gönderildi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Nazilli Kaymakamligi ve Nazilli Belediyesi’nin ortaklasa yürüttügü yardim kampanyasinda, 144’üncü yardim aracinin bölgeye ulastirilmak üzere yola çiktigini açikladi.

Nazilli'den 144'Üncü Yardim Araci Deprem Bölgesine Gönderildi
Deprem bölgesine gönderilen yardimlarin hepsinin yerlerine ulastigini ve hepsinden tesekkür mesajlari aldiklarini belirten Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Tüm ülkemize ve memleketimize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Zorlu bir süreç. Güzel haberler geliyor ama aci haberlerde geliyor. Bu süreci hep birlikte büyük devletimiz aziz milletimiz ile birlikte karsilayacagiz. Aziz milletimizin en güzel güzide ilçelerinden birisi Nazilli’de yürütmüs oldugumuz kampanyanin neticesinde bu gün itibari ile 144 araci deprem sahasina depremlerin yasandigi bölgeye en ücra noktalara kadar, köylerine kadar gönderdik. Gönderdigimiz noktalardan çok olumlu dönüsler aliyoruz. Tesekkür mesajlari aliyoruz. Bu acinin üstüne oradaki vatandaslarimizin bizlere tesekkür etmesi Nazilli halki adina çok anlamli. Gerçekten çok güçlü bir ekiple, iyi bir ekiple inanilmaz bir koordinasyon birlikteligi içerisinde bu zorlu süreci atlatmaya çalisiyoruz. Insallah devletimiz büyüktür. Bütün yaralar sarilacaktir. Tabi ki ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Onlarin mekâni mutlaka cennet olacaktir. Hükmen sehittirler. Bu gün üç tane hemserimizin cenazesine katildik. Üçü de sehit. Birisi de daha sabiydi. Gerçekten üzüntülü anlar yasiyoruz. Ama bu millet binlerce yildir bu gelenegin içerisinde yegâne dayanisma duygusu. Hiç kimse birbirini geride birakmiyor. Allah razi olsun. Sayin Valimizden, Sayin Kaymakamimizdan Allah razi olsun. Bütün daire amirlerinden, kurum ve kuruluslarda çalisan arkadaslarimizdan, memur, amir, seflerimizden emekçi arkadaslarimizdan belediye personelimizden ve tüm vatandaslarimizdan defalarca söylüyorum ki hepsinden Allah razi olsun. Herkese çok tesekkür ediyorum “ dedi.

Özellikle en büyük tesekkürü Nazilli halkinin hak ettigini vurgulayan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “ Özellikle bu 144 araci hiç aralik vermeden göndermemizi sagladi. Iki otobüsümüz oradaki depremzedelerimizi almak için gitti. Birisi döndü digeri hala yolda. Birçok vatandasimizi burada aileleri ile kavusturdu. Biz üzerimize düsen her seyi yapmak için haziriz. Yarin itibari ile saat 21.00 ‘a kadar yardim alimlarimiz devam edecek. Ondan sonraki süreçte de artik vatandaslarimizin getirdiklerini burada açtigimiz evlerde kalacak olan ailelerimiz için kullanacagiz. Yüzün üzerinde vatandasimiz Nazilli’ye geldi. Onlari burada gerek yan taraftaki binamizda gerekse vatandaslarimiz tarafindan temin edilen evlerde misafir ediyoruz. Bu dayanismanin içinde olan destek veren her kese tekrar tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA