Ögrenciler Ingilizce Ve Matematik Bilgilerini Bu Kurslarda Gelistiriyor

DÜZCE – Milli Egitim Bakanligi tarafindan baslatilan "Kis Okulu" uygulamasi çerçevesinde Düzce’de açilan Ingilizce ve matematik kurslarindan bin 407 ögrenci faydalaniyor.

Ögrenciler Ingilizce Ve Matematik Bilgilerini Bu Kurslarda Gelistiriyor
Milli Egitim Bakanligi’nin "Kis Okulu" uygulamasi çerçevesinde, yariyil tatilinde Düzce’de Destekleme ve Yetistirme Kurslari açildi. Ögrenciler, iki haftada toplam 40 saat kurs alabiliyor. Matematik ve Ingilizce derslerinde açilan kurslarda, 4. siniftan 12. sinifa kadar olan ögrenciler için belirlenen 5 grupta etkinlikler yapiliyor. Bir ögrenci bu kurslarin her ikisine de basvurabiliyor. Ögrenciler bir dersten günlük 2, haftada 10, toplam 20 saatlik programlara katiliyor. Iki kursa katilan ögrenci, iki haftada toplam 40 saat ders almis oluyor. Kurslarda kullanilan materyaller, her seviyedeki ögrencinin gelisimi gözetilerek hem ögretici hem de keyifli vakit geçirmesini saglayacak sekilde tasarlandi.

Bakanlik ayrica, ilkögretim düzeyinde ögrencilerin hem matematik hem de Ingilizce kurslarinda çok yönlü gelisimlerinin saglanmasi amaciyla videolar hazirladi.
Kaynak: İHA