Türkiye Sampiyonunun Gözü Paris'teki Dünya Sampiyonlugunda

Bursa’da 13 yasindan beri kuaförlük yapan Turgut Özdemir, Paris’te düzenlenecek dünya sampiyonasinda Türkiye’yi ve Bursa’yi temsil edecek.

Türkiye Sampiyonunun Gözü Paris'teki Dünya Sampiyonlugunda
Türkiye’de ilk defa organize edilen OMC Türkiye Legend Star’da, yüzlerce kuaförün arasindan ‘Klasik Erkek Saç Kesimi’nde liderligi Bursa’ya getiren 30 yasindaki Turgut Özdemir, simdiki hedefinin ise 2024 yilinda Paris’te düzenlenecek sampiyonada kupa kaldirmak oldugunu açikladi.

Yaklasik 17 yildir kuaförlük yapan Özdemir, yaklasik 80 ülkeden katilacak olan kuaförler arasinda Türkiye’yi ve Bursa’yi temsil edecegi için gururlandigini söyledi.

Özdemir, “OMC, resmi olarak 76 yildir faaliyet gösteren, dünya modasina yön veren, 80 ülkede 2 milyondan fazla üyesi olan, dünyanin en yetenekli kuaförlerini bir araya getiren bir organizasyon. Türkiye’de 2 yildir resmi olarak faaliyet gösteriyorlar. Ancak bu sene ilk defa yarisma düzenlendi.

Türkiye’nin 4 bir yanindan katilim sagladigi yarismada, kuaförler yeteneklerini sergilerken, çesitli sahne sovlari ve egitimler de yer aldi. El becerim ve yaptigim kesimle ‘Klasik Erkek Saç Kesimi’nde Türkiye sampiyonu oldum. Bursa’ya sampiyonluk kupasini getirdim” dedi.

"Hedef Paris’te dünya sampiyonlugu"

Simdi ise hedefinin 2024 yilinda Paris’te düzenlenecek olan dünya sampiyonasi oldugunu belirten Özdemir, “Paris’teki yarismada 80 ülkenin sampiyonu yer alacak. Herkes sampiyon olmak, kürsüye çikmak için bir biriyle kiyasiya yarisacak. O tarihe kadar kendimi daha da gelistirerek sampiyon olarak dönecegim. Türkiye’yi ve Bursa’yi dünya çapinda temsil edecegim için hem heyecanli hem de gururluyum” diye konustu.

Kaynak: İHA