ASO Baskani Ardiç, Sivas TSO Tahkim Ve Arabulucuk Merkezinin Açilisini Yapti

Ankara Sanayi Odasi (ASO) Yönetim Kurulu Baskani Seyit Ardiç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu temsilen Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açilisini yapti.

ASO Baskani Ardiç, Sivas TSO Tahkim Ve Arabulucuk Merkezinin Açilisini Yapti
TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Sanayi Odasi Baskani Seyit Ardiç, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu temsilen Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açilisini yapti.

Ardiç, açilis töreninde yaptigi konusmada, tüm ticari ihtilaflarin bu merkezde daha hizli ve ucuza çözülebilecegini belirterek, “Sivas’a bu merkezi kazandiran vizyonundan dolayi, Sivas TSO Baskanimiz Zeki Özdemir’i kutluyorum” dedi.

Kendisinin de Sivasli oldugunu hatirlatan Ardiç, “Dogdugum topraklarla bagim hiçbir zaman kopmadi. Memleketime böyle bir açilis için bir kez daha gelmekten çok mutlu ve gururluyum” ifadelerini kullandi.

Ardiç, Sivas TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açilis kurdelesini Sivas Valisi Yilmaz Simsek, TBMM eski Baskani, TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyusmazlik Merkezi Baskani Cemil Çiçek, Sivas Belediye Baskani Hilmi Bilgin, Sivas TSO Meclis Baskani Osman Yildirim, Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir, Sivas Ticaret Borsasi Meclis Baskani Mehmet Akif Arslan, Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Karakaya ile birlikte kesti.

Sivas programinda çesitli ziyaretlerde bulunan Ardiç, ilk olarak Sivas Valisi Yilmaz Simsek’i makaminda ziyaret etti.

Ardiç daha sonra Sivas Belediyesini ziyaret ederek Baskan Hilmi Bilgin’le bir araya geldi.

Sivas Ticaret Borsasi’ni da ziyaret eden Baskan Ardiç, Meclis Baskani Mehmet Akif Arslan ve Yönetim Kurulu Baskani Hayrullah Karakaya’dan Ticaret Borsasi’nin çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Programlarinin sonunda Baskan Ardiç, Sivas TSO Meclis Baskani Osman Yildirim ve Yönetim Kurulu Baskani Zeki Özdemir’e misafirperverlikleri ve sicak dostluklarindan dolayi tesekkür etti.
Kaynak: İHA