Emanet Araçla Giderken Silahli Saldiriya Ugradi

Konya’da emanet aldigi otomobille seyir halinde olan sürücü, kimligi belirsiz kisi veya kisilerin silahli saldirisina ugradi. Hastaneye kaldirilan sahsin saglik durumu ciddiyetini korurken, polis kaçan süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Emanet Araçla Giderken Silahli Saldiriya Ugradi
Olay, saat 20.30 siralarinda merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Bafra Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, is yerinden emanet aldigi 42 Y 0734 plakali otomobil ile seyir halinde olan Eyüp E., Keçeciler Caddesi’nden sokaga giris yaptigi sirada henüz plakasi ve sürücüsü belirlenemeyen bir araçtan açilan ates sonrasi yaralandi. Sürücü Eyüp E., sokak üzerinde araci birakarak bos araziye kaçti. Bu sirada sahis veya sahislar tarafindan tekrar ates açilmasi sonrasi sokak üzerinde bulunan araçlara kursun isabet etti. Silah seslerini duyan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulasan saglik ekipleri, yarali Eyüp E.’ye ilk müdahalesini yaptiktan sonra ambulansla Konya Sehir Hastanesine kaldirdi. Burada tedavi altina alinan Eyüp E.’nin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi. Polis ekipleri Eyüp E.’nin kullandigi araç üzerindeki incelemelerinin ardindan olaya karisan süpheli veya süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Öte yandan, olayda yaralanan Eyüp E.’nin, borcunun oldugu kisinin arkadaslari tarafindan silahli saldiriya ugramis olabilecegi seklinde bilgi verdigi ögrenildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA