GSO'da Birlestirilmis Plastik Sektör Toplantisi Gerçeklestirildi
Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) ev sahipliginde, Birlestirilmis Plastik Sektör Toplantisi yapildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, firmalar ile bir araya gelme noktasinda sektör toplantilarinin büyük öneme sahip oldugunu belirterek, ‘’Deprem sonrasi hepimizin yasadigi sikintilar var. Bugün burada bu sikintilarimizi dile getirerek çözüme kavusturmak için istisarelerde bulunmayi, üretime, istihdama ve ihracata hiz kesmeden devam etmeyi amaçliyoruz” dedi.
Hedefiniz büyük olursa büyürsünüz diyen Adnan Ünverdi; ‘’Finansmana erisim noktasinda zorluklar yasiyoruz. Bu konuda devlet tarafindan verilen her türlü destegin kullanilmasi büyümenizin önünde duran engelleri asmaniz için büyük önem tasiyor. Engellerden digeri ise verimliligi artima ve israf konusu. Iste bu anlamda Gaziantep Model Fabrika’mizda sizlere verimliliginizi artirmak ve israfi engellemek adina yalin üretim ve dijitallesme konularinda danismanlik hizmeti sunuyoruz’’ ifadelerini kullandi.
Ünverdi, “Sektör toplantimiz vesilesi ile sizleri sanayicinin dügünü olarak nitelendirdigimiz ve 11 Aralik’ta gerçeklestirecegimiz ‘’Gaziantep’in Yildizlari’’ ödül törenimize davet ediyorum” seklinde konustu.
Program, katilimcilara verilebilecek destekler hakkinda bilgilendirmeler yapilmasinin ardindan soru-cevap kismi ile sona erdi.
