Tören Açiklamasi 'Sehrimizi Daha Ileri Hedeflere Tasimak Için Çalisacagiz'
Ordu’nun Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, Türkiye’nin 2. Yüzyilinda sehri daha ileri hedeflere tasimak için çalismalarinin devam edecegini söyledi.

Meclis toplantisinda konusan Tören, birlik ve beraberlik çerçevesinde, yapilan hizmetlerle birlikte 4 buçuk yili geride biraktiklarini söyledi.
Konusmasinda, ikinci dönem için güçlü bir sekilde hazir olduklarini ifade eden Baskan Tören, “Sehrimiz ve insanimiz için bugüne kadar oldugu gibi bundan böyle de el birligi, akil birligi ve gönül birligi içerisinde çalismaya devam edecegiz. Ikinci yüzyilda, Türkiye Yüzyili vizyonu ile sehrimizi daha ileri hedeflere tasimak ve gelecek yüzyilin Altinordu’sunu hep birlikte kurmak için ilk günkü ask ve heyecanla çalismaya devam edecegiz. Bunun için de bizim varligimiza ve emegimize ihtiyaç duyulan her kapiya kosmaya, her sese kulak vermeye devam edecegiz” diye konustu.
“Hizmetlerimizi devam ettirmek istiyoruz”
Meclis olarak geride kalan yaklasik 5 yillik sürede tarihi degistirecek olaylara taniklik ettiklerini belirten Baskan Tören “Bu meclis olarak 5 yil içerisin de tarihi gerçekten degistirecek nitelikte olaylara taniklik ettik. Halende bunlarin sonuçlari ve süreçleri de bölgemiz basta olmak üzere ülkemizde devam etmekte. Yeni dönemde de hizmetleri devam ettirmek istiyoruz. Yeni tesekkül edecek meclisimizle ayni ruhla, ayni kararlilikla bu sehrin vizyonuna beklentilerine, ihtiyaçlarina daha müreffeh bir toplum, kalkinmis bir Ordu, gelisen ve modern bir sehir Ordu için alin teri ve akil teri dökmeye devam edecegiz. Biz, ‘yapacak çok isimiz, yürünecek çok yolumuz var’ diyoruz. Dolayisiyla bu süreçte heyecanimizdan da iddiamizdan da insallah hiç vazgeçmeden, taviz vermeden bu hizmetlerimizi yine devam ettirmek konusundaki kararliligimizi da ifade etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
Meclis toplantisi, gündem maddelerinin görüsülüp karara baglanmasinin ardindan sona erdi.