Mersin'de Lise Ögrencisinin Okulda Intihariyla Ilgili Sorusturma Baslatildi

İçel’de lise ögrencisi kiz çocugunun, okul binasinin 3. katindan atlayarak intihariyla ilgili Il Milli Egitim Müdürlügünce idari sorusturma baslatildigi bildirildi.

Mersin'de Lise Ögrencisinin Okulda Intihariyla Ilgili Sorusturma Baslatildi
Edinilen bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesinde bulanan Sifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sinifi ögrenci A.B., bugün ögle saatlerinde okul binasinin 3. katindan atlayarak intihar etti. Kiz çocugunun binadan atladigini fark eden okul idarecilerinin haber vermesiyle olay yerine saglik ekipleri sevk edildi. A.B., ambulansla kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Adli ve idari sorusturma baslatildi

Konuyla ilgili İçel Il Milli Egitim Müdürlügünün resmi internet sitesinden açiklama yapildi. Toroslar ilçesinde bulunan Sifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/B sinifinda okumakta olan A.B. isimli ögrencinin, okulda 3 arkadasi ile kavga etmesi üzerine okul yönetimi tarafindan ögrencinin velisinin konu hakkinda bilgi verilmek üzere okula çagrildigi belirtilen açiklamada, "Okul müdürü ile velinin görüsme yaptigi saat 12.00 sularinda, A.B. isimli ögrencimiz 3. katta bulunan 10/B sinifinin penceresinden atlamistir. Olayin fark edilmesi üzerine okul idaresi tarafindan ivedilikle ambulans çagrilmis, emniyet güçlerine haber verilmistir. Ambulansla İçel Sehir Hastanesine götürülen ögrencimiz yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak vefat etmistir. Yasanan bu elim olay ile ilgili adli ve idari tahkikat baslatilmistir. Ögrencimiz A.B.’ye Allah’tan rahmet, ailesine, yakinlarina ve tüm egitim camiasina sabir ve bassagligi dileriz" denildi.
Kaynak: İHA